Kaljavarkaat saivat kokea naisen raivon – tallentui videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa rikosten silminnäkijät eivät tyypillisesti uskalla tehdä mitään, vaikka kyseessä olisi naisen pahoinpitely keskellä kaupunkia. Poikkeukset kuitenkin vahvistavat säännöt, ja tällä kertaa poikkeuksen huomasivat kolme kaljavarasta.

Kolme nuorta miestä asteli supermarkettiin Houstonissa, Texasissa. He aikoivat nauttia runsaasti olutta ilmaiseksi, eli varastaa ne kaupasta. Niin tapahtuikin, mutta eräs silminnäkijä huomasi tapauksen ja ilmoitti siitä henkilökunnalle.

Asiakkaana kaupassa ollut Monique Lawless huomasi, että henkilökuntakaan ei toiminut, joten hän päätti lähteä miesten perään. Valvontakamera tallensi kuinka nainen hyppäsi miesten urheiluauton konepellille, ikkunalle ja katolle. Miehet pääsivät kuitenkin karkuun, mutta jäivät myöhemmin kiinni. Silloin selvisi, että miehet olivat veljeksiä.