Marisa Miller näyttävissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin FHM-lehden lukijat äänestivät hänet maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Marisa Miller poseeraa Boston Common -lehden tulevan numeron sivuilla vähissä vaatteissa, sillä hän keikisteli lehden kuvauksissa iltapukujen lisäksi myös pienissä bikineissä.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissakin poseerannut kaunotar Marisa Miller poseerasi äskettäin alastomana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.