Huh huh, Argentiinan Big Brother tihkui seksiä – tästä voisi ottaa mallia Suomessakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailussa nähtiin viime vuonna Suomen BB-historian tylsin tuotantokausi, jonka aikana ei nähty kovinkaan kiihkeitä ihmissuhteita eikä myöskään seksiä koko kaudella. Sittemmin muiden muassa Ruotsissa meno on ollut täysin toisenlaista, ja nyt myös Etelä-Amerikassa meno on ollut näyttävää.

Argentiinan Big Brother tarjosi nimittäin katsojille hieman toisen kaliiberin silmänruokaa kuin kotimainen versiomme. Verkossa saadaan nyt ihastella muiden muassa muodokkaiden bikinikaunottarien järjestämää bikininäytöstä, joka suorastaan tihkui seksiä kaikessa häpeilemättömyydessään. BB-tähdistä Solange Gomez ja Rocio Gancedo ovat sittemmin poseeranneet alastonkuvissa Playboy-lehden sivuilla.