Himos rokkasi jo torstaina – kosteat festarifiilikset kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Jämsässä käynnistynyt juhannuksen massiivisen festivaali Himos Festival käynnistyi monin tavoin kosteissa tunnelmissa. Sää ei siis juhlakansaa suosinut Himoksellakaan, mutta siitä huolimatta tunnelma oli korkealla.

Tapahtuman avauspäivänä lavalle nousivat muiden muassa Eläkeläiset, Mokoma, Viikate, Kotiteollisuus ja Amorphis. Eläkeläisten keikan aikana paikalle osui rankkasade. Se ei kuitenkaan tunnelmaa lannistanut, vaan päin vastoin. Humppa sai nimittäin yleisön hurmioon ja muodostamaan yleisöstä valtavan letkan. Katso alta kuvina muutamia tunnelmapaloja torstailta.

Tänään uuden festaripäivän aloittaa Laura Närhi, jonka jälkeen lavalle nousevat muiden muassa Anna Abreu, Paula Koivuniemi, Cheek ja Klamydia.