Huvipuiston pomolle tehtiin uskomaton jäynä – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaliforniassa sijaitsevan Legoland-huvipuiston työntekijät järjestivät pomolleen historiallisen näyttävän pilan, kun he kuljettivat johtaja Peter Rochettin Volvo-merkkisen auton pois ja korvasivat sen täysikokoisella Lego-versiolla.

Suomessa teekkarit ovat tunnettuja monenlaisista jäynistään, joita nähdään erityisesti ennen vappua. Tänä vuonna Tampereella Ratinan suvannossa nähtiin teekkareiden jäljiltä venäläinen sukellusvene. Nyt teekkarit ovat kuitenkin kohdanneet voittajansa. Nettivideolla nähdään nimittäin Legolandin henkilökunnan parkkipaikalla maanantaina toteutettu upea jäynä, jota muistellaan varmasti vielä pitkään.

Yhteensä Volvoon kului huimat 201.760 Lego-palikkaa. Peter Rochetti oli keskittynyt kirjoittamaan tekstiviestiä autolle kävellessään, eikä heti huomannut jäynää. Pilan huomattuaan hän oli heti mukana tilanteessa ja yritti avata auton ovia kaukosäätimellään.

Uusimmat