Kotiteollisuuden bussi hajosi Himokselle – taksilla Jämsästä Lappeenrantaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin juhannusfestivaali Himos Festival käynnistyi eilen Jämsässä. Suosikkiyhtye Kotiteollisuus joutui keikkansa jälkeen pulaan keikkabussinsa hajottua festareiden backstagelle.

Jouni Hynysen luotsaamalla bändillä oli kiire Lappeenrantaan, joten hätiin piti Staran saamien tietojen mukaan kutsua taksi. Sillä rytmiryhmä suuntasi Lappeenrantaan saakka, eli kovin edulliseksi projekti ei tullut. Huoltomiestä odotettiin festarivierailulle vasta tänä aamuna.

Himos Festival tarjosi yleisömerelleen eilen Kotiteollisuuden lisäksi myös muiden muassa Eläkeläiset, Mokoma, Viikate ja Amorphis -yhtyeiden näyttävät keikat. Tänään perjantaina päivän aloittaa Laura Närhi, jonka jälkeen lavalle nousevat muiden muassa Anna Abreu, Paula Koivuniemi, Cheek ja Klamydia.