Kuollut Ryan Dunn järkyttää elokuvassa: ”Kuolema oli parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina rajussa auto-onnettomuudessa menehtynyt amerikkalainen hurjapää Ryan Dunn on määrä nähdä lähitulevaisuudessa elokuvatähtenä pienen budjetin leffassa. Nyt elokuvan hämmentävä traileri on noussut puheenaiheeksi erityisesti Dunnin oman repliikin vuoksi.

Lionsgaten tuottamassa komediaelokuvassa Ryan Dunnin roolihahmo kuolee vessanpöntöllä ja jää sen jälkeen kummittelemaan ystävilleen. Eräässä kohtauksessa roolihahmo lausuu nykyisessä valossa varsin enteellisen repliikin.

– Kuolema oli parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut, Ryan Dunnin Belch-hahmo toteaa trailerissa.

Elokuvassa nähdään myös muiden muassa Dunnin Jackass-ystävä Bam Margera. Leffan on määrä saada ensi-iltansa lokakuussa, mutta nyt tuotantoyhtiö harkitsee ensi-illan siirtämistä kuolemantapauksen johdosta, The Wrap uutisoi.

Poliisin mukaan Ryan Dunn oli turmahetkellä vahvassa 1,9 promillen humalassa ja hän ajoi Porsche-urheiluautollaan jopa 260 kilometrin tuntinopeudella ulos tieltä Philadelphiassa. Hän menehtyi rajussa turmassa välittömästi. Turmassa menehtyi myös Dunnin kyydissä ollut ystävä.