Suosikkibändi teki koko videonsa iPadillä ensimmäisenä maailmassa – tässä tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen iPad on muuttanut radikaalisti monien ihmisten netinkäyttöä ja myös laitteen sovellukset ovat jättäneet jo jälkensä popkulttuuriin. Nyt eräs yhtye on tehnyt koko musiikkivideonsa iPadiin myytävällä Brushes-sovelluksella.

Vielä varsin tuntematon aasialainen yhtye Blush julkaisi äskettäin Undivided-nimisen singlensä, jossa vierailee hiphop-tähti Snoop Dogg. Yhtyeen kappaleen lisäksi myös bändin musiikkivideo on niittänyt menestystä sen erikoisen tekotavan ansiosta.

Nyt videosta on julkaistu myös Making of -versio, jossa nähdään kuinka animaattori Shawn Harris työsti videon kokonaan kannettavalla tablet-tietokoneellaan. Yhteensä eri vaiheita tarvittiin videota varten noin 7.000 kappaletta, joten aivan käden käänteessä video ei kuitenkaan syntynyt.