102ZZZ-kuppikoon rinnat hämmentävät – rintavako lähes metrin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin Hollywoodin kauneusihanne pitää useimmiten sisällään myös keinotekoisesti kasvatetut uhkeat muhkeat silikonirinnat. Eräs amerikkalaisnainen on jo yli vuosikymmenen ajan osoittanut, että isot rinnat eivät aina ole kovinkaan tyylikkäät.

Kyseessä on 53-vuotias amerikkalainen Annie Hawkins-Turner, joka on jo kahdentoista vuoden ajan pitänyt hallussaan Guinnessin virallista maailmanennätystä maailman suurimmista luomurinnoista. Hawkins-Turner on toiminut alastonmallina, jolloin hänen taiteilijanimenään oli Norma Stitz.

Mikäli Hawkins-Turnerin rinnoille valmistettaisiin rintaliivejä esimerkiksi lainapeitteestä, olisi kuppikokona huima 102ZZZ. Kumpikin rinnoista painaa yksin 25,4 kiloa, eli rintaa on yhteensä yli 50 kiloa. Myös neitokaisen rintavako on ennätyksellinen 0,9 metriä.