Parodia: ”A2: Moraali-ilta MM-kultajuhlista”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten MM-kultahuuma alkaa olla jo hiipunut, mutta kiekkotähtien kosteasta kultajuhlinnasta puhutaan vielä varmasti vuosia. Verkossa on julkaistu tapauksesta hulvaton video, joka on parodia Yleisradion suosituista teemakeskusteluista.

A2: Moraali-ilta MM-juhlista -nimisellä videolla nähdään kuinka urheilutähtien alkoholinkäytöstä käydään värikästä studiokeskustelua hollanniksi. Tosin ainoa väriläiskä on keskustelun vetäjä, joka ei kykene hillitsemään itseään keskustelijoiden erikoisten puheäänten takia.

Todellisuudessa video on peräisin Belgian television taannoin esittämästä Bumerang-keskusteluohjelmasta, jonka aikana itsehillintänsä menettänyt toimittaja Eric Hartman menetti kertaheitolla työnsä ja uransa. Alkuperäinen video löytyy tästä linkistä.