Frederik: ”Suomalaismiehet sekaantuvat Thaimaassa ladyboyhin”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen veteraanipoppari Frederik jaksaa edelleen esiintyä ahkerasti suomalaisilla keikkalavoilla Hangosta Ivaloon. Nyt Frederik on ollut Staran Chaos Tube -tiimin haastattelusa. Samalla hän kertoi uuden Ladyboy-levynsä taustoista ja kiisti että hänellä itsellään olisi kokemuksia Thaimaan tyttöpojista.

– Ei ole kyllä, mutta kaverin kaverilla on kokemuksia. Se on aika yleistä joo. Tota noin niin että sitä on vaikee… Monta kertaa miehistä tulee paljon parempia kuin naisista. Että ne on niin kuin kauniimpia kuin naiset, Frederik kertoi Chaos Tube –haastattelussa.

– Ennen vanhaan 70-luvulla suomipojat olivat Seiväsmatkoilla Kanariansaarilla ja sekoilivat siellä kännissä. Nyt ne menevät Thaimaahan ja sekoilevat siellä ladyboyhin.