Jennifer Anistonin nakuilulle pantiin ikäraja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan hittisarjan lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Äskettäin Jennifer tähditti Smart Waterin mainoskampanjaa poseeraamalla yläosattomissa.

Seuraavaksi Aniston nähdään Horrible Bosses -elokuvan tähtenä, jossa hän vilahtaa myös nakuna. Mitään intiimiä ei trailerissa esitetä, mutta siitä huolimatta esimerkiksi MSN on asettanut videolle joissain maissa 13 vuoden ikärajan.

Kuva: Horrible Bosses

Marie Claire -lehden haastattelussa Jennifer paljasti olleensa aikoinaan lihava lapsi. Painosta tuli ongelma, kun Aniston halusi näyttelemään isänsä tuottamaan Search For Tomorrow -saippuasarjaan.

– Kun olin 12-vuotias pyysin isältäni roolia ohjelmassa. Minulla oli ylläni keltainen skeittiasu ja olin aika suuri. On vaikea näyttää hyvältä keltaisessa asussa, enkä minä todellakaan näyttänyt, Jennifer Aniston kertoi Marie Claire -lehdelle.