Karmaiseva moka suorassa lähetyksessä – kotikatsomot tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna jaettiin jälleen viihdealan palkintoja, kun BET Awards -palkintogaala kokosi supertähdet saman katon alle. Illan aikana koettiin monia hienoja onnistumisen hetkiä, mutta vastapainoksi myös eräs karmaiseva moka.

Eräs palkintojen luovuttajista oli nimittäin voittanut pestinsä lukijakilpailussa, eikä julkinen esiintyminen sujunut kovinkaan mallikkaasti. Hän nimittäin julisti Katsojien valinta -kategorian voittajan peräti kaksi kertaa väärin. Ensin voittajaksi ilmoitettiin Chris Brown, ja muutaman sekunnin kuluttua voittajaksi korjattiinkin Rihanna.

Katastrofi huipentui kuitenkin siihen, että voittaja ei todellisuudessa ollut kumpikaan. Oikea voittaja oli nimittäin Rihannan singlellä vieraillut Drake, joka tyrmistyi sekoilusta. Kaaoksen jälkeen hän pääsi viimein noutamaan palkintojaan ja kertoi tilanteen olevan noloin mahdollinen. Myöhemmin selvisi, että vika oli lähetyksen teleprompterista, josta tekstit luettiin suorassa lähetyksessä.