Hämmentävä onnettomuus videolle: Moottoripyörät ryhtyivät tanssimaan keskenään

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisetkin ovat seuranneet jonkin verran MotoGP-lähetyksiä ja erityisesti suomalaisen Mika Kallion menestystä kilpailuissa. Siten monet tietävät, että kaatumiset ovat kisoissa varsin yleisiä, eikä niissä normaalisti satu kovinkaan pahasti. Nyt verkossa nähdään kuitenkin todella poikkeuksellinen onnettomuus.

Kaksi kilpailijaa törmäsi nimittäin toisiinsa Magny-Coursin moottoriradalla järjestetyssä kilpailussa. Kuljettajille ei aiheutunut rytäkässä vammoja, mutta siitä huolimatta he eivät päässeet jatkamaan kisaa, koska heidän moottoripyöränsä päättivät järjestää pienen näytöksen yleisölle ja televisiokatsojille.

Toisiinsa törmänneistä pyöristä toisen kaasu hirtti nimittäin kiinni sillä seurauksella, että parivaljakko ryhtyi pyörimään vinhasti keskellä rataa. Kuljettajat luonnollisesti suivaantuivat turhauttavasta tilanteesta toden teolla.