David Guetta julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin hittituottaja-artisti David Guetta julkaisee uuden Nothing But the Beat albuminsa 31. elokuuta. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Where Them Girls At on myynyt jo yli 800.000 kappaletta ja ollut 15 eri maan Top 10 -singlelistalla.

Seuraava single on Little Bad Girl, jossa vierailevat Ludacris ja Taio Cruz. Nothing But The Beat -levyllä on mukana myös Guettan Snoop Doggille tekemä Sweat–remix, joka kipusi Suomen kahdeksanneksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi ja joka on ollut myös digitaalinen myyntimenestys.

Kansainvälinen DJ ja huipputuottaja David Guetta on värvännyt viidennelle täyspitkälle albumilleen mukaan huippuluokan tähtikaartia. Vierailemassa ovat muiden muassa Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, Will.i.am, Usher, Akon ja Snoop Dogg. Levy on Grammy-palkinnon voittaneen Guettan ensimmäinen albumi One Love -albumin jälkeen.