Mies puri vaimoa sukuelimiin – vuosien vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten seksuaaliset tarpeet eroavat usein merkittävästi toisistaan, ja erilaisia fetissejä on muodostunut jo varmasti satoja. Jotkut pitävät myös itsensä ja muiden satuttamisesta seksin aikana, mutta nyt siitä ei välttämättä ollut kyse kiinalaisen pariskunnan seksipuuhastelussa.

Kuantanin kaupungissa asuva 28-vuotias mies on nimittäin pidätetty ja odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä. Hänen 23-vuotiaan vaimonsa mukaan mies puri häntä sukuelimiin seksin aikana tuottaen vaimolle vammoja jalkoväliin. Epäilty pahoinpitely tapahtui 21. huhtikuuta.

Puolustuksen mukaan mies ei ole koskaan satuttanut vaimoaan, mutta syyttäjän mukaan puremajäljet vaimon sukuelimissä osoittavat toista. Mikäli mies todetaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin, voidaan hänet tuomita jopa viideksi vuodeksi vankilaan. Erikoinen oikeudenkäynti jatkuu 25. heinäkuuta.