Teinitähti tapasi idolinsa – sekosi kuin pikkutyttö

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias poptähti Selena Gomez lukeutuu nykyisin maailman suosituimpiin teinitähtiin, ja hän on ehtinyt laulu-uransa lisäksi myös näytellä elokuvissa. Oma suosio ei kuitenkaan muuta sitä, etteikö teinitähti olisi taas kuin tavallinen pikkutyttö tavatessaan oman idolinsa.

Näin nimittäin kävi Selenalle, kun hän pääsi tapaamaan Transformers-elokuvan Shia LeBeoufia. Gomez on aiemmin kertonut olleensa ihastunut LeBeoufiin, joten ensitapaaminen sujui varsin perinteiseen teinityyliin. Ensin Selena kääntyi kannoillaan ja Shian tullessa perässä hän pääsi viimein halaaman idoliaan ja poseeraamaan myös fanikuvassa. Tilanne tallentui myös videolle.

18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua taannoin julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on nyt heitetty romukoppaan lukuisten kuherruskuvien ja yhteisten televisioesiintymisten myötä.