Angelina Jolie ökyili Maltalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähti Angelina Jolie nähtiin taannoin valkokankaalla Salt ja The Tourist -elokuvissa ja parhaillaan hänen äänensä kuullaan Kung Fu Panda -elokuvassa. Angelina tienaa tänä vuonna 10 miljoonaa dollaria Louis Vuittonin mainossopimuksestaan.

Rahaa siis tulee, mutta kyllä sitä meneekin. Maltalla parhaillaan Brad Pittin kuvausten takia olevan Angelinan kerrotaan nimittäin vuokranneen itselleen ja lapsilleen kokonaisen keilahallin, jotta heidän ei tarvitsisi keilata muiden kansalaisten tuijottavien silmien edessä. Suurperhe asuu Maltalla 11 miljoonan dollarin arvoisessa luksustalossa.

Angelina Jolien Salt-elokuva on saamassa myös jatkoa. Salt 2 on tarkoitus kuvata seuraavan kahden vuoden aikana. Elokuvan tuottaja Lorenzo di Bonaventura vahvisti alkuvuodesta Jolien olevan mukana kakkososassa.

– Ensimmäinen Salt-elokuva myi itsensä läpi nopeasti. Sony-yhtiön johtoporras luki käsikirjoituksen ja he rakastivat tarinaa. He ostivat sen ja roolitus alkoi. Ensisijaisesti he halusivat päärooliin Tom Cruisen, joka lähti mukaan. Jostain syystä Tom Cruise kuitenkin peruutti päätöksensä, ja silloin Sony otti yhteyttä Angelina Jolieen. Onnistuneen ykkösosan jälkeen onkin helppo tehdä kakkososa. Näemme Jolien tietenkin myös toisessa osassa, Lorenzo di Bonaventura kertoi Contact Music -julkaisulle.