Näin julkkiskaunottaret ovat leikelleet itseään – ja osa vielä kiistää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin näyttelijäkaunotar Demi Moore oli useammankin kerran otsikoissa kiistettyään käyneensä koskaan kauneusleikkauksissa. Lopulta amerikkalaislehdet saivat kaivettua arkistojen kätköistä kuvia, joiden perusteella Moore oli tosiaan leikellyt itseään.

Demi Moore ei ole kuitenkaan ainoa supertähti, joka kiistää kauneusleikkaukset tai vähättelee niitä. Alkaneena kesänä silikonirinnat ja muut operaatiot ovat nousseet jälleen tapetille, joten verkosta on kaivettu esiin arkistokuvia. Niissä nähdään lukuisten naistähtien kasvot ennen ja jälkeen operaatioiden.

Kuvien perusteella jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä siitä ovatko tähdet leikelleet itseään. Listalla on mukaan useita ilmiselviä tapauksia, kuten Scarlett Johansson, Tori Spelling, Victoria Beckham ja Gisele Bundchen.