Tämä seksipommi korvasi Megan Foxin – hyvältä näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmanness Transformers-elokuvassa naispääosaa esittävä Rosie Huntington-Whiteley on noussut parissa vuodessa supertähdeksi, jonka tekemisiä seurataan tarkasti. Hänet valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Parhaillaan Rosie viilettää ympäri maailmaa uuden Transformers-elokuvan ensi-iltajuhlissa. Muutama päivä sitten hän juhli leffaa Lontoossa, ja nyt vuorossa on ollut jo New Yorkin ensi-ilta. Molemmissa kaunotar sädehti punaisella matolla, mutta nyt hänen punainen täyspitkä iltapukunsa on saanut aikaan ihastusta.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.