Minikamera kiinnitettiin ilotulitusrakettiin – tässä näyttävä tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tehokkaiden kameroiden pienentyessä on niille löytynyt samalla myös sellaista uutta käyttöä, joihin ei vielä muutama vuosi sitten olisi uskonut kameroiden kykenevän. Nyt kamera on kiinnitetty ilotulitusrakettiin.

Verkossa on viime aikoina niittänyt suosiota hula-vanteeseen kiinnitetty kamera, mutta ilotulitusraketin perspektiivi lienee vieläkin mielenkiintoisempi. Yhdysvalloissa juhlitaan huomenna maanantaina itsenäisyyspäivää, ja sen kunniaksi eräs nettikäyttäjä päätti esitellä miltä maailma näyttää ilotulitusraketista katsottuna.

Hieman vastaavalla kameralla Stara tallensi viime viikonloppuna Juhannuksen yöttömän yön 12 tunnin ajalta ja tiivisti sen kolmeen minuuttiin. Katso tästä miltä juhannusyö näytti Vaasan saaristossa tiivistettynä.