Rosie Huntington-Whiteley: ”Tarvitsin siveysvyötä kuvauksissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Transformers-leffan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyisin suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Rosie tähdittää Transformers-elokuvaa yhdessä Shia LeBeoufin kanssa. Äskettäin Shia kertoi olleensa kuvausten aikana suhteessa Megan Foxin kanssa, vaikka tämä seurusteli silloin toisen miehen kanssa. Nyt myös Rosie on kommentoinut LeBeoufin vetovoimaa, joka on ilmeisen tehokasta.

– Se oli vaikeaa. Minun piti sitoa itseni kiinni asuntovaunuuni ja minun piti tosiaan vastustella. Minun täytyi käyttää siveysvyötä, Rosie kertoi Chelsea Lately -ohjelman haastattelussa.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.