Renny Harlinin uutuuselokuva noteerattiin maailmalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuvaohjaaja Renny Harlin on viettänyt vuosikausia hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista, mutta nyt hänen tuorein 5 Days of War -elokuvansa on noteerattu myös amerikkalaisissa viihdelehdissä.

Val Kilmerin ja Andy Garcian tähdittämä elokuva ei saanut kovinkaan näyttävää avausta, koska se julkaistiin kesäkuussa monissa maissa suoraan DVD-versiona. Elokuvan naistähtenä nähdään viime vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty Emmanuelle Chirqui.

Elokuvassa nähdään myös Harlinin maanmies Mikko Nousiainen. Suomalaistähti esittää elokuvassa pahista. Nousiaisella on elokuvassa puherooli, ja suomalaisittain lausuttu englanti tuntuu toimivan roolihahmolle varsin hyvin. Esimerkiksi brittiläinen Hey U Guys -verkkojulkaisu antoi elokuvalle neljä tähteä.