Jennifer Anistonin paljaat rinnat puhuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan Frendit-hittisarjansa lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Äskettäin Jennifer tähditti kuitenkin Smart Waterin mainoskampanjaa poseeraamalla yläosattomissa.

Seuraavaksi Aniston nähdään Horrible Bosses -elokuvan tähtenä, jossa hän vilahtaa huhujen perusteella myös rinnat paljaana. Nyt väitteet on asetettu kyseenalaiseksi, sillä sen väitetään olevan vain tuotantoyhtiön keino saada elokuvalle lisää ilmaista mainosta. Samalla myös Aniston on itse osaltaan lietsonut epäilyjä.

Kuva: Horrible Bosses

– Minulla ei ole aavistustakaan mistä tuollainen huhu on saanut alkunsa, mutta se on hauska. Kohtausta ei nähdä myöskään DVD-versiossa. Mistä näitä juttuja oikein tulee? Jennifer Aniston ihmetteli Chicago Sun-Times -lehdelle.

Viime kuussa Marie Claire -lehden haastattelussa Jennifer paljasti olleensa aikoinaan lihava lapsi. Painosta tuli ongelma, kun Aniston halusi näyttelemään isänsä tuottamaan Search For Tomorrow -saippuasarjaan.

– Kun olin 12-vuotias pyysin isältäni roolia ohjelmassa. Minulla oli ylläni keltainen skeittiasu ja olin aika suuri. On vaikea näyttää hyvältä keltaisessa asussa, enkä minä todellakaan näyttänyt, Jennifer Aniston kertoi Marie Claire -lehdelle.