Katie Pricen ex-miehen seksipaljastus kummastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut jo parin vuoden ajan epäsuosiossa ensimmäiseen avioeroonsa liittyneiden lausuntojensa takia. Viime viikkoina häntä on isketty julkisuudessa monestakin suunnasta.

Nyt Pricen toinen aviomies Alex Reid on esittänyt julkisuudessa yllättävän väitteen, sillä hänen mukaansa pariskunnan suhteessa ei ollut lainkaan todellista intiimiä kanssakäymistä. Miehen mukaan povipommin ystävät eivät antaneet avioparin viettää lainkaan intiimisti yhdessä, sillä koko ajan joku oli valvomassa alakerrassa. Väite tulee yllättäen, sillä aiemmin Reid on väittänyt, että parin seksielämä oli loistavaa.

Pari viikkoa sitten Katie Pricen uusi realityohjelma alkoi todellisella mahalaskulla, kun kauppakeskuksessa järjestetyssä koe-esiintymisessä oli varauduttu tuhansiin faneihin, mutta paikalle saapui vain kourallinen kiinnostuneita. Taannoin Katie Price romahti ensimmäisen avioeronsa myötä brittiäänestäjien mielestä Vuoden parhaasta äidistä Vuoden huonoimmaksi äidiksi.