Opettaja hävisi vedon oppilaille – otti valtavan tatuoinnin – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Uhkarohkealla vedonlyönnilä voi olla ikimuistoisia seurauksia erityisesti silloin kun pelissä on jotain muuta kuin riihikuivaa rahaa. Sen on nyt saanut huomata myös San Franciscon teknillisen koulun opettaja Stanley Richards, joka hävisi vedonlyönnin oppilailleen.

Opettajan tarkoituksena oli motivoida oppilaita opiskelemaan ahkerammin ja panemaan itsensä likoon. Vedossa oli hieman normaalia pidempään säilyvä muisto, sillä opettaja joutui hävityn vedon seurauksena vararehtorin kuvan tatuointina takapuoleensa.

Vedon kohteena oli opiskelijoiden koetulokset, jotka olivat lopulta odotettua parempia. Richards kertoi asiasta uutisoineelle The Bay Citizen -lehdelle ollessaan lähes varma ettei hänen tarvitsisi ottaa tatuointia. Lopulta se piti kuitenkin hankkia.

Kuva: YouTube