Rocktähti Lenny Kravitz katuu seksipaljastustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Euroopan kiertueella oleva rocktähti Lenny Kravitz tunnetaan myös innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä. Hän kertoo kuulumisistaan faneilleen päivittäin ja julkaisee myös näyttäviä kuvia tien päältä ja kulissien takaa.

Nyt rocktähti on ilmoittanut katuvansa liiallista avoimuuttaan. Hän kertoi vuonna 2004 seksielämästään haastattelussa, mutta seitsemän vuotta myöhemmin Kravitz katuu paljastuksiaan. Tuolloin Lenny kertoi aikovansa lopettaa seksin harrastamisen siihen saakka kunnes menee naimisiin. Nyt Details-lehden toimittaja pyysi rokkarilta kommenttia paljastuksesta.

– Sori, en aio vastata tuohon kysymykseen. Sanoin kuten sanoin, ja se paisui aivan liian suureksi asiaksi, Lenny Kravitz kertoi.

Samalla artisti kertoi olevansa valmis avioitumaan uudelleen. Viime vuonna Lenny Kravitz tarjosi kulissien takaa rohkeaa kuvamateriaalia, sillä hän julkaisi blogissaan kuvan itsestään alastomana suihkussa. Monet naispuoliset fanit villiintyivät tähden esiteltyä julkisesti tatuoituja pakaroitaan.