Halle Berry ahtoi povensa tiukkaan mekkoon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry valittiin äskettäin äänestyksessä kärkipäähän kun miehiltä kysyttiin heidän unelmakumppaniaan pettämiseen. Neitokaisen suhdekiemurat ovat nekin varsin mutkikkaita, sillä Halle on viime aikoina joutunut riitelemään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta ex-miesystävänsä kanssa.

Nyt paparazzit ovat ikuistaneet Halle Berryn shoppailemassa varsin näyttävässä asussa, sillä hän oli ahtanut muotonsa tiukkaan mustavalkoiseen mekkoon. Katso kuvat tästä.

Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry tapasivat toisensa vuonna 2005, mutta he erosivat keväällä 2010. Berry synnytti parille Nahla-nimisen tyttölapsen vuonna 2008, nyt Aubry vaatii lapsen yhteishuoltajuutta ja virallista vahvistusta isyydelleen. Viime aikoina eroriita on kärjistynyt, kun vanhemmat ovat ajautuneet riitaan jopa lapsen ihonväristä. Berryn mukaan lapsi on musta ja Aubryn mukaan valkoinen.