Raju onnettomuus Huonoin kuski -ohjelmassa – juontaja sairaalaan – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on saatu viime aikoina seurata Karmein kuski -tyylisiä realityohjelmia, joissa eri maiden huonoimmat autoilijat mittelevät huonoudestaan. Nyt ohjelman Hollannin version kuvauksissa on tainnut olla mukana maailmanmestaritason kuljettaja.

Ohjelman kuvauksissa sattui nimittäin raju onnettomuus, jossa ”karmea kuski” suistui radalta suurella nopeudella ja ajoi toisen auton kylkeen. Onnettomuusautossa oli turmahetkellä kyydissä ohjelman muita kilpailijoita. He selvisivät ruhjeilla, mutta auto osui suoraan ohjelman juontajaan Ruben Nicolaiin, joka lensi törmäyksen voimasta auton yli ja loukkaantui vakavasti.

Pim-niminen kuljettaja menetti onnettomuuden seurauksena ajokorttinsa. Myöhemmin hän kertoi painaneensa paniikissa jarrun sijaan kaasupoljinta.

Kuva: YouTube