Potter-tähti vaihtamassa kokonaan alaa – jättää faninsa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Harry Potter -elokuvien saaga on pian lopussa valkokankaalla, kun viimeinenkin elokuva saadaan ensi-iltaansa. Viime viikolla elokuvien päätähti Daniel Radcliffe paljasti ajautuneensa ongelmiin alkoholin kanssa täytettyään 18-vuotta.

Daniel Radcliffe kertoi myös jättäneensä alkoholin kokonaan ja viettävänsä nykyisin mieluummin aikaa tyttöystävänsä Olive Uniacken kanssa kuin viinanhuuruisissa juhlissa. Nyt ajankäyttö voi mennä vieläkin radikaalimmin uusiksi, sillä Daniel on väläyttänyt mahdollisuutta ryhtyä opiskelemaan arkeologiaa.

– Katson valtavia määriä ohjelmia Discovery Channelilta ja olen ryhtynyt harkitsemaan että menisin avoimeen yliopistoon. Olen kiinnostunut koko ajan enemmän arkeologiasta. On surullista jättää hyvästit Harry Potterille, mutta odotan samalla innoissani mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Daniel Radcliffe kertoi Hello!-lehdelle.