Kate Hudson ja Victoria Beckham saivat perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppu oli julkkisrintamalla hedelmällinen, sillä kaksi julkkiskaunotarta synnytti perheisiinsä jälkikasvua. David ja Victoria Beckham saivat tyttären ja näyttelijä Kate Hudson ja rocktähti Matt Bellamy saivat pojan.

Beckhamien perheeseen sunnuntaina syntynyt tyttövauva oli erittäin odotettu, sillä perheessä on entuudestaan jo kolme poikaa. Victoria on jo vuosia sitten ilmoittanut toivovansa perheeseensä tyttölasta. Tuorein tulokas syntyi Beverly Hillsin Cedars Sinain sairaalassa.

Kate Hudson synnytti toisen lapsensa lauantaina. Tähden tiedottajan mukaan tulokas on terve poikalapsi. Hudsonin ja Muse-yhtyeen keulahahmon kerrotaan olevan innoissaan onnellisesta perhetapahtumasta. Pariskunta ei ollut selvittänyt lapsen sukupuolta etukäteen.