Marisa Millerin bikinit paljastivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin viime vuonna Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin FHM-lehden lukijat äänestivät hänet myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Marisa Miller on viettänyt keväästä saakka hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hänet on jälleen paikallistettu paparazzikuviin. Kaunotar kuvattiin lomailemassa miehensä kanssa aurinkoisissa tunnelmissa, joista Marisa nautti luonnollisesti bikineissä. Pienet bikinit olivat kuitenkin hieman liiankin pienet, sillä ne paljastivat supermallin takapuolta turhan paljon.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissakin poseerannut kaunotar Marisa Miller poseerasi taannoin alastomana Marc Jacobsin hyväntekeväisyyskampanjassa. Kyseisessä Protect The Skin You’re In -kampanjassa on aikaisemmin nähty muiden muassa jalkapallovaimo Victoria Beckham ja huippumallit Heidi Klum ja Naomi Campbell.