Kelpaisivatko nämä seksipommit pomoksesi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ärsyttääkö hienhajuinen, kaljuuntuva ja niskaan hengittävä pomosi? Nyt verkossa on julkaistu lista kymmenestä hieman toisenlaisesta pomosta, jollaisesta suurin osa työntekijöistä voi tosin vain haaveilla.

Muistatko Jennifer Garnerin elokuvassa 13 ja risat Poise-lehden päätoimittajana? Entä assistenttiaan pomottelevan Catherine Zeta-Jonesin elokuvassa Valkokankaan lemmikit? Jennifer Aniston näyttelee seksuaalisesti häiritsevää pomoa uudessa elokuvassa Horrible Bosses. Nämä pomot kelpaisivat varmasti monelle, pomottelukaan ei olisi pahitteeksi.

Demi Moore näytteli Michael Douglasin ilkeää pomoa elokuvassa Verkossa ja Cameron Diaz jalkapallojoukkueen omistajaa elokuvassa Minä Päivänä Tahansa. Myös täydelliset Naiset-televisiosarjasta tuttu Vanessa Williams näytteli Ruma Betty-televisiosarjassa America Ferreran pomoa Wilhemina Slateria. Katso lista unelmien pomoista tästä.