Äiti yllätti Justin Timberlaken harrastamassa seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake aiheutti äskettäin kohua kourimalla palkintogaalan esiintymislavalla kollegansa Mila Kunisin rintoja kesken esiintymisen. Sittemmin Justin aiheutti kohun myöntäessään käyttävänsä edelleen huumeita.

Nyt Justin Timberlake on paljastanut nolon seksikokemuksensa. Supertähti nimittäin kertoi äitinsä kerran yllättäneen hänet harrastamassa seksiä. Tuolloin Justin oli vielä liian nuori harrastamaan seksiä, joten hänen äitinsä ei pitänyt näkemästään.

– Jäin kerran kiinni. Äitini ei ollut kovin mielissään siitä. Olin liian nuori seksiin, joten äiti suuttui. Kun nainen saa orgasmin, vapautuu siinä hormoneja. En ole koskaan tavannut tyttöä, joka harrastaisi seksiä ilman että siinä on edes hiukan tunnetta mukana, Justin Timberlake kertoi Elle-lehden amerikkalaisversion haastattelussa.

Timberlaken on viime aikoina huhuttu tapailevan entistä lapsitähteä Ashley Olsenia, sillä heidät on nähty läheisissä tunnelmissa jo useammankin kerran. Entinen lapsitähti Ashley Olsen on nimittäin Us Weekly -lehden mukaan viettänyt viime aikoina huomattavan paljon aikaa Justin Timberlaken kanssa. Samaan aikaan Justin on kuitenkin liitetty uudelleen myös ex-tyttöystäväänsä Jessica Bieliin.