Petri Nygårdin raju keikka hämmensi Pori Jazzeilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Pori Jazz -tapahtuman johto kritisoi vahvasti sitä, että tapahtuman aikana Porissa esiintyy myös suomalainen kohuräppäri Petri Nygård. Festivaalin toimitusjohtajan mukaan tilanne oli kiusallinen, koska Nygård ei ollut ”tippaakaan jazzin linjan mukainen”.

Festivaalin näkyvästä vastustuksesta huolimatta Petri Nygård nousi lopulta yksityisen porilaisen Hole In One -ravintolan esiintymislavalle ja veti tuvan aivan täyteen katsojia. DJ Baker piiskasi juhlayleisön juhlakuntoon, ja sen jälkeen Nygård ilmestyi tuttuun tapaan lavalle jättimäisestä puhallettavasta vaginasta ja aloitti keikkansa Maamme-laululla.

Nygårdin yleisö oli jazzeilla merkittävästi normaalia iäkkäämpää, sillä teini-ikäisillä ei ollut tällä kertaa asiaa suosikkinsa keikalle. Siten ei ollutkaan ihme, että kohuräppärin coverina esittämä Hectorin Juodaan viinaa sai suuren suosion. Paikalla nähtiin illan aikana myös Diili-ohjelmasta tuttu Ali.

Kuva: Mika Puustelli