Nick Jonas pokasi Delta Goodremin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Jonas Brothers -yhtyeen kuopus Nick Jonas deittailee 26-vuotiasta australialaislaulaja Delta Goodremiä. Soolouraansa parhaillaan työstävä kiharahiuksinen hurmuri on monien tyttöjen päiväunien kohde. Poppari on aiemmin heilastellut muun muuassa Miley Cyrusta ja Selena Gomezia.

Nick ryhtyi seurustelemaan australialaislaulajan kanssa toukokuussa, ja nyt suhde on syventymässä. Hän on nimittäin esitellyt tyttöystävänsä äidilleen Deniselle ja pikkuveljelleen Frankielle. X17-sivuston mukaan Nick vei Deltan, äitinsä ja pikkuveljensä ravintolaan Beverly Hillsissä, jossa he nauttivat yhteisen aterian. Lähtiessään ravintolasta Nick osti Deltalle ruusun ja auttoi tyttöystävänsä herrasmiesmäisesti autoon.

Huhut seurustelusta alkoivat toukokuussa, kun pariskunnan nähtiin poistuvan elokuvateatterista käsikädessä Los Angelesissa.

– Olen niin onnellinen. Viikonloppu oli mahtava, Nick kirjoitti Twitter-sivulleen myöhemmin.

Delta oli aiemmin kihloissa irlantilaisen laulajan Brian McFaddenin kanssa, mutta kihlaus purkautui keväällä. Pari kertoi kasvaneensa erilleen. Brian McFadden tunnetaan myös Westlife-yhtyeen entisenä jäsenenä.

– Delta Goodrem ja Brian McFadden ilmoittivat purkaneensa kihlauksen. Pitkän harkinnan jälkeen he ovat päättäneet erota, pariskunnan silloinen tiedottaja ilmoitti.