Naisten hämmentävästä parkkeerauksesta nettihitti – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sopu tekee tilaa, vai tekeekö? Naisien sanotaan yleensä olevan huonompia kuskeja kuin miehet, koska he ovat liiankin varovaisia. Verkossa jo jonkin aikaa levinneellä videolla nähtävä nainen osaa ainakin pitää puolensa liikenteessä.

Nainen ajaa punaisella autolla parkkiruudun ohi ja on peruuttamassa ruutuun, mutta juuri kun peruutusvaihe on käynnistymässä, kulman takaa tullut valkoinen auto ajaa törkeästi samaan parkkiruutuun. Torvet soivat, mutta ensin paikalle tullut nainen ei luovu paikastaan.

Hän peruuttaa autonsa kylmän viileästi valkoisen auton viereen niin, ettei viereinen naiskuski saa oveaan auki. Sitten tyynenrauhallinen puolensapitäjä avaa kattoluukunsa alas ja kiipeää autosta ulos.