PMMP-yhtyeen Paula Vesala elokuvan päärooliin: ”En tiedä mitä siellä teen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun PMMP-yhtyeen toinen puolisko Paula Vesala on jo jonkin aikaa tehnyt näyttelijäuraa, ja pian hänet nähdään myös ensimmäisessä pääroolissaan. Vesala tähdittää nimittäin parhaillaan työn alla olevaa Teemu Nikin ohjaamaa 3 Simoa -elokuvaa.

Mainoksista, musiikkivideoista ja palkituista lyhytelokuvista tunnetun Teemu Nikin esikoiselokuvassa 3 Simoa nähdään Vesalan lisäksi sekä uusia kasvoja että lyhyteolokuvista tuttuja näyttelijöitä. Mukana ovat muiden muassa Rami Rusinen, Olli Rahkonen, Matti Onnismaa, Antti Reini, Pekka Strang ja Jouko Puolanto.

– Ihan mahtavaa päästä tekemään leffaa, paitsi että en tiedä mitä minä siellä teen, sanoo Paula Vesala.

Naispääosaa lukuunottamatta keskeisten roolien näyttelijät olivat mielessä jo viime talvena kun Nikki käsikirjoitti komedian Jani Pösön kanssa. Kuvausten etenemistä päivä päivältä voi seurata ryhmän päivittämästä blogista osoitteessa www.3simoa.fi.

3 Simoa on komedia, joka kertoo kahdesta Sörnäisissä asuntomurtoja tekevästä varkaasta Lassesta ja Simosta, sekä siitä kuinka Lassesta tulee Simo ja Simosta Antero. Kaiken keskellä Eeva pysyy omana itsenään ja kolmas simo on vain vauva. Elokuvan tuottaa It’s Alive Productions Oy ja sen rahoittavat Suomen Elokuvasäätiö, YLE ja työryhmä.