Raivoisa härkä antoi alastomalle miehelle opetuksen – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Espanjan Pamplonassa järjestetään vuosittain maineikas härkäjuoksu, jossa tuhannet ihmiset yrittävät juosta pakoon vapaaksi päästettyjä härkiä. Vuosittain tapahtumassa loukkaantuu kymmeniä ihmisiä.

Nyt nettivideolla nähdään kuinka matadorit saavat kunnon kyytiä ärtyneeltä härältä. Härkätaistelijat, eli matadorit, suorittavat erilaisia liikkeitä tavoitteenaan hallita härkää henkisellä ja fyysisellä tasolla. Ne häiritsevät ja ärsyttävät eläintä, joka taas pyrkii puskemaan matadoria.

Videolla areenalla olevat sadat matadorit juoksentelevat ympäriinsä vihaisen härän yrittäessä puskea heitä. Lopussa härkä saa kaadettua pari miestä. Yhtäkkiä kuin tyhjästä härän sarvien päällä istuukin alaston mies, jonka härkä puskee komealle ilmalennolle.