Ilkka Vainio huimasta hypystään: ”Eiköhän lähdetä kohti alakertaa!” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Jämijärven lentokentällä on käynnissä kuluvan vuoden Jämi Fly In -lentonäytös, joka jatkuu iltaan saakka. Upeiden lentokoneharvinaisuuksien lisäksi paikalla on myös julkkistähtiä, jotka muiden muassa hyppäävät laskuvarjolla.

Päivän ensimmäinen julkkis-huimapää oli säveltäjä-sanoittaja Ilkka Vainio, joka hyppäsi tandem-hypyn laskuvarjolla neljän kilometrin korkeudelta. Sanaseppo oli hypyn jälkeen yllättävän vaitonainen, mutta sai kuitenkin kommentoitua ikimuistoista

– Aivan loistavaa. Vedettiin neljästä kilsasta. Kyllä se tuntui tosi hienolta. Se on jännä paikka, kun siihen ovelle menee ja katsoo alas. Sitä ajattelee, että onks mulla varjoa lainkaan. Sitten hyppymestasi sanoo, että eiköhän lähdetä kohti alakertaa. Todella hieno fiilis. Tää on sellainen asia, joka kannattaa jokaisen ihmisen kokea, Ilkka Vainio kommentoi heti tuoreeltaan Staralle.

Jämi Fly In

Jämi Fly In

Jämi Fly In