Jessica Alban alastonkuvat jäävät päiväuniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nähtiin keväällä Suomessakin samanaikaisesti kahdessa elokuvassa, kun hän tähditti sekä Machete että Pienin painajainen perheessä -elokuvia. Parhaillaan Jessica Alba odottaa toista lastaan.

30-vuotias Jessica synnytti kolmevuotiaan tyttärensä keväällä 2008. Hän kertoi Allure-lehdessä arvostaneensa seksuaalisuuttaan vasta synnytyksen jälkeen. Samassa haastattelussa hän vahvisti, että hänen alastonkuviaan nähdään jatkossakin ainoastaan päiväunissa. Kaunotar ei nimittäin alastomana tule poseeraamaan.

– Minä tulen aina pitämään ylläni ainakin bikinit. En ole tunne oloani kotoisaksi edes bikineissä, joten en tule poseeraamaan myöskään alastomana. Sukupuolielinteni peittäminen on loppujen lopuksi eri asia kuin niiden peittämättä jättäminen. Minä näen siinä selvän eron, Jessica Alba kertoi Allure-lehdelle.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Alba paljasti äskettäin myös vähemmän mairittelevia puolia itsestään, sillä hän kertoi olevansa hyvin mustasukkainen miehestään Cash Warrenista. Jessica paljasti tulevansa hulluksi, jos näkee miehensä flirttailevan toisten naisten kanssa.