Myytinmurtajat-kaunotar Kari Byron tiukassa asussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Myytinmurtajat-televisiosarjasta tunnettu mallikaunotar Kari Byron on ehtinyt televisiouransa ohella poseerata näyttävissä kuvissa lehtien sivuilla. Neitokainen on myös itse julkaissut kuviaan verkossa.

Aiemmin tällä viikolla Kari Byron julkaisi näyttävän poseerauskuvansa Twitter-blogissaan. Siinä neitokainen villitsi fanejaan. Samalla amerikkalaisissa viihdelehdissä on nostettu uudelleen julkisuuteen jo muutaman vuoden takainen pätkä Myytinmurtajat-ohjelmasta, jossa Byron esitteli peppuaan harvinaisen rohkeasti. Testattavana oli tuolloin takapuolen skannaus.

36-vuotias Kari Byron päätyi suosittuun Myytinmurtajat-ohjelmaan työskenneltyään ensin sarjan toisen päätähden, Jamie Hynemanin, yhtiössä. Sittemmin hänet on nähty aika ajoin myös ohjelman juontajana. Siviilissä Byron on kuvanveistäjäksi opiskellut taiteilija. Hän on naimisissa taiteilija Paul Urichin kanssa ja pariskunnalle syntyi vuonna 2009 esikoistytär Stella Ruby.