Täydellinen nainen Eva Longoria rohkeassa lesboroolissa – katso maistiainen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista. Näyttelijätär ei viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä hän löysi rinnalleen nopeasti itseään huomattavasti nuoremman komistuksen Penelope Cruzin pikkuveljestä Eduardo Cruzista.

Nyt Eva Longoria on ollut jälleen työn touhussa, kun hän on ollut mukana uudessa Without Men -elokuvassa. Myöhemmin ensi-iltansa saavan elokuvan traileri on nyt julkaistu, ja siinä Longoria nähdään nauttimassa intiimeistä hetkistä saman sukupuolen edustajan kanssa.

Elokuva kertoo nimittäin kaupungista, jonka miehet joutuvat lähtemään kapinallisten matkaan. Siksi naiset joutuvat tulemaan toimeen keskenään kaikilla elämän osa-alueilla. Eva Longorian roolihahmosta tulee kaupungin pormestari, eikä seksisuhteiltakaan voida elokuvassa välttyä. Leffan ohjaaja Gabriela Tagliavini kertoi Fox Newsille lesbokohtausten olleen haasteellisia, kun molemmat naiset olivat heteroja.