Hugh Hefner: ”Tyttöystävä tarjosi hyvät kyydit”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi äskettäin sitten kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 25-vuotiaan Harrisin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Nyt Playboy-kuningas kertoi, että suhde Crystal Harrisiin oli aikamoista kyytiä. 85-vuotias Hefner uskoo ettei hänen entisen kihlattunsa tunteet häntä kohtaan olleet huijattuja, vaan aitoja. Hefner kertoi eron tulleen hänelle täytenä yllätyksenä.

– En nähnyt sen tulevan. En todellakaan nähnyt sen tulevan. Voisin sanoa, että Crystal vei minut kuin eräänlaiselle ajelulle. Ja mahtava ajelu se olikin. Jos hän huijasi tunteitaan, hän teki sen erittäin vakuuttavasti, Hefner kertoi Piers Morganin -keskusteluohjelmassa.

Hefner paljasti myös, ettei avioliitto Crystalin kanssa olisi ehkä onnistunutkaan. Hän ei nimittäin pystynyt sitoutumaan edes entisen tyttöystävänsä Holly Madison kanssa.

– Mitä oikein ajattelin? Edellisessä suhteessani Hollyn kanssa, en ollut jutussamme mukana niinkuin Holly olisi halunnut. Halusin tehdä kaikkeni, jotta suhteeni Crystaliin olisi onnistunut, Hefner tilitti.

Hugh kertoi taannoisesta kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus. Pariskunnalla oli ikäeroa huimat 60 vuotta, joten väite Hollywoodin epäsuhtaisimmasta pariskunnasta ei ole aivan tuulesta temmattu. Tuleva avioliitto olisi ollut lehtimogulille kolmas.