Koira hyökkäsi hain kimppuun

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisissa suosituissa verkkovideoissa nähdään lemmikkieläimiä tekemässä toinen toistaan hauskempia suorituksia. Nyt eräälle videolle on kuitenkin sattumalta tallentunut rannalla erittäin poikkeuksellinen hyökkäys.

Silminnäkijä kuvasi videokamerallaan Australiassa sijaitsevalla rannalla, jossa oli lähekkäin parvi keskisuuria haita ja niiden liepeillä pari suurikokoista koiraa. Videolla koirien nähdään uivan kohti rantaa ja haita, kun toinen nelijalkaisista sukeltaa yllättäen kohti edessään ollutta haita.

Tuttu perusolettama on, että hait vaanivat koiria, mutta tällä kertaa osat olivatkin vaihtuneet ja nyt koira hyökkäsi hain kimppuun veden alla. Koira ilmeisesti puraisi haita, sillä nopeasti koko parvi poistuu paikalta. Video on saanut aikaan verkossa värikkään keskustelun.