Latinohottis teini-iästään: ”En vain saanut seksiä…”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman halutuimpiin kaunottariin lukeutuvan tennistähti Anna Kournikovan kanssa jo vuosien ajan seurustellun latinopoppari Enrique Iglesias on paljastanut, että hän ei ole aina ollut naisten päiväuni.

Iglesias on julkaissut yhdeksän albumia ja on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista latinalaisamerikkalaisista artisteista. Teini-ikäisenä hänen ympärillään ei kuitenkaan pyörinyt naisia, mutta kuuluisuus muutti sydämiätykyttävän popparin naisia puoleensa vetäväksi magneetiksi.

– En ollut sydäntensärkijä, vaan sydämensä särkijöiden kuningas. En vain saanut seksiä. Vuosia myöhemmin minut teininä torjuneet naiset olivatkin yhtäkkiä kiinnostuneita minusta, kun tulin kuuluisaksi. Mielestäni se on hieman surullista, Enrique kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Enrique myöntää, ettei ole vaikeaa vetää puoleensa naisia kun on kuuluisa. Monet tytöt ovat kiinnostuneita pitämään hauskaa kuuluisan miehen kanssa.

– Jos tulee kuuluisaksi laulajaksi tai näyttelijäksi, tai muuten vain kuuluisaksi, se auttaa paljon. Naiset eivät välttämättä halua mennä naimisiin kuuluisuuden kanssa, mutta ainakin he pitävät hauskanpidosta heidän kanssaan, latinotähti lisäsi.

Enrique Iglesiasin kerrottiin aiemmin kosineen Kournikovaa useaan kertaan, mutta neitokainen vastasi kosintaan joka kerta kieltävästi. Sunnuntaisen esiintymisen perusteella kihlaus on nyt kuitenkin totta. Pariskunta tapasi toisensa jo vuonna 2001, kun Anna Kournikova oli tähdittämässä Enriquen Escape-kappaleen musiikkivideota. Pariskunta asuu nykyisin Miamin Sunset Islandilla.