153XXX-kokoiset jättirinnat nähdään pian Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa ihannoidaan nykyisin yleisesti silikonirintoja ja muutenkin muhkeita muotoja niin rinnoissa kuin takapuolissakin. Samaan aikaan naisten tulisi olla muualta vartalostaan mahdollisimman hoikkia. Nyt eräs nainen on mennyt tässä jo liiankin pitkälle.

Yhdysvaltalainen maailman suurimmilla rinnoilla kohua herättänyt Chelsea Charms saapuu Suomeen, kun hän esiintyy syyskuun toisena viikonloppuna Turun erotiikkamessuilla.

Vuonna 2000 ensimmäisen kerran lehden kannessa poseerannut 35-vuotias Chelsea Charms on nykyisin kuppikooltaan suorastaan naurettavat 153XXX, ja rinnat kasvavat hänen mukaansa edelleen. Hän suurennutti rintansa toimenpiteellä, jossa molempiin rintoihin istutettiin polyproteeninauhaa. Materiaali ärsyttää rinnan limakalvoja luoden seerumia, joka suurentaa rintoja. Tämä prosessi saattaa jatkua loputtomiin. Charms on hyvin ylpeä tisseistään, joille hän on antanut lempinimet Itsy ja Bitsy.

Nyt nämä maailman suurimmiksi väitetyt rinnat on esitelty This Morning -aamuohjelmassa, jonka katsojilta menivät takuulla kahvit väärään kurkkuun. Haastattelussa Charms myöntää, että alunperin hänen ei pitänyt kasvattaa rintojaan näin suuriksi. Nykyisin molemmat rinnat painavat kumpikin kahden vesimelonin verran, mutta neitokaisella ei hänen omien sanojensa mukaan ole vielä selkäongelmia. Väitettä on vaikea uskoa kuvien perusteella todeksi. Ohjelman juontajatar ihmetteli erityisesti mitä oli tapahtunut Charmsin rintojen nänneille.

Kuva: YouTube / This Morning