Poika surmasi vanhempansa ja kutsui kaverit kotibileisiin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan erikoisesta henkirikoksesta, jossa 17-vuotias Tyler Hadley surmasi vanhempansa vasaralla. Surmatyön jälkeen hän kutsui Facebookissa kaverit kotibileisiin vanhempiensa ruumiiden ollessa yhä makuuhuoneessa lukkojen takana.

Tylerin väitetään pahoinpidelleen äitinsä Mary-Jon ja isänsä Blaken vasaralla, joka löydettiin lojumasta ruumiiden välissä. Daily Mail -lehden mukaan teini järjesti tapon jälkeen kotibileet noin 40 – 60 kaverilleen, joille hän oli lähettänyt kutsut Facebookissa.

Nimetön vihje kuitenkin herätti poliisien epäilykset. Tylerin kerrottiin olleen hermostunut ja silminnähden paniikissa omissa juhlissaan. Poliisi saapui Floridan Port St. Luciessa sijaitsevaan Hadleyn-perheen taloon heti juhlien jälkeisenä päivänä. Tyler sanoi vanhempiensa olevan matkoilla. Poliisi löysi vanhempien Mary-Jon ja Blaken ruumiit makuuhuoneesta, joita Tyler oli yrittänyt peitellä pyyhkeillä ja kirjoilla.

Tapon motiivi ei ole selvillä. Talossa juhlineet kaverit kuitenkin kertoivat WOKV-sivustolle, että he olivat kuulleet Tylerin tappaneen omat vanhempansa, koska he eivät suostuneet teinin pyyntöön järjestää kotibileet. Tyleria syytetään nyt ensimmäisen asteen taposta. Tyler oli aikaisemmin erotettu lukiosta ja haastettu oikeuteen hänen vahingoitettua lasta ajaessaan isänsä autolla.

– Olen tuntenut Mary-Jon lukiosta saakka. He ovat mukava perhe ja lapsetkin ovat aina mukavia, perheystävä Charlene Moses kertoi WPTV-uutiskanavalle.