Charlie Sheen palaa ruutuun komediasarjassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta päihdesekoilujensa takia. Televisioriitojensa lisäksi Sheen on taistellut myös ex-vaimonsa Brooke Muellerin kanssa rajusti lasten huoltajuudesta.

Pariskunta avioitui vuonna 2008 ja vaimo haki avioeroa viime vuoden marraskuussa. Nyt Charlie Sheenin on uutisoitu palaavan ruutuun komediasarjassa Anger Management. Sarja perustuu löyhästi vuonna 2003 ilmestyneeseen komediaelokuvaan Anger Management, jonka päänäyttelijöinä nähtiin Jack Nicholson ja Adam Sandler. Uudelleen sovitettu versio kertoo bisnesmiehestä, joka lähetetään terapiaan.

– Valitsin Anger Managementin, koska mielestäni se oli hieno kokonaisuudessaan. Roolilla on minulle tärkeä merkitys, sillä se kertoo miehestä, joka ei hallitse vihaansa, Sheen kertoi lausunnossaan Hollywood Reporter -sivuston mukaan.

Sheenin roolihahmo sarjassa on hyvätapainen eikä lainkaan kapinallinen bisnesmies. Hän joutuu sekopäisen terapeutin istunnoille, vaikka terapeutti itse tarvitsisi hoitoa.

Äskettäin julkistettiin, että Charlie Sheenin roolihahmo Miehen Puolikkaat -sarjassa tapetaan ulos sarjasta. Roolihahmot surmataan televisiosarjoissa yleensä siksi, että ne eivät koskaan enää palaisi sarjaan. Nyt tuottajat haluavat ilmeisesti pitää huolen, että Sheen pysyy poissa hittisarjasta. Näyttelijäkomistus Ashton Kutcher tulee näyttelemään Sheenin tilalla Miehen Puolikkaiden seuraavassa tuotantokaudessa.