Chihuahua-koira sankariksi – pelästytti ryöstäjät! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koiran kerrotaan olevan ihmisen paras ystävä, sillä ne muiden muassa vartioivat omaa reviiriään ja puolustavat isäntäänsä. Nyt pieni chihuahua-rotuinen koira Poco on urhealla käytöksellään osoittanut kyseisen väitteen todeksi.

Los Angelesin apulaissheriffit julkaisivat videon, missä nähdään kuinka Poco-koira pelästyttää ryöstöretkelle tulleet huppupäiset varkaat. Aseistettu mies käskee tupakkapuodin omistajaa täyttämään repun rahoilla. Omistajan ryhtyessä latomaan rahoja reppuun, hänen chihuahuansa Poco haukkuu raivokkaasti ja puree pyssymiehiä nilkoista.

Videolla nähdään kuinka pyssymies osoittaa aseellaan koiraa, mutta Poco on peloton. Naapuruston maskottina tunnettu Poco jatkoi urheaa reviirinpuolustustaan ja juoksi varkaiden perässä kadulle. Tupakkapuodin omistaja ja koira eivät loukkaantuneet välikohtauksessa.